True

Mlad pečen krompir s kombucha pestom
Čas priprave: 40 minut

Sestavine

  • 300 g mladega krompirja

  • šopek timijana

  • sol in poper po okusu

  • oljčno olje


Priprava

Krompir umijemo, začinimo in ga damo v pekač. Pečemo ga v pečici na 200 stopinjah od 20-30 minut (odvisno od velikosti).

Kombucha pesto                         

Sestavine

  • 1 večja pest mlade špinače

  • ½ skodelice olupljenih mandljev

  • 2 jušni žlici kombuche Hoppy hour

  • 1 jušna žlica prehranskega kvasa

  • sol in poper po okusu

  • 5 jušnih žlic olivnega olja


Priprava

Vse sestavine, razen olivnega olja zmiksamo v multipraktiku. Olje vmešamo na koncu, da dobimo srednje gladek pesto. 

Pečen krompir z vilicami rahlo sploščimo in namažemo s pestom.




Sign in to leave a comment
Čičerikina omleta z mlado čebulico
Čas priprave: 20 minut

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.