True

Pitje kombuche in vodnega kefirja pozimi
Hladna kombucha v mrzlem delu leta? Zakaj pa ne!

Nismo vedeževalci in tudi v zvezde nismo gledali … Si pa predstavljamo, kaj vse nam bo prineslo to leto, če bomo le pridno migali in brcali dalje. :) In obljubimo, da bomo!

Takole nekako smo si zamislili …



1. Novi okusi in vračanje starih

Zaenkrat povemo samo toliko - pri okusih do sedaj nismo spali in tudi naprej ne bomo! V letu 2020 smo ponudili kar 5 novih. Kmalu se vrne eden od sezonskih okusov kombuche, ki smo jih predstavili že prejšnjo zimo … Uganeš, kateri?

Poleg tega imamo en nov okus kombuche že pripravljen, zagotovo pa skuhamo še kaj novega … Morda še kakšen vodni kefir ali pa kombucha shot? Bomo videli! Če imaš kakšno dobro idejo, nam jo le zaupaj spodaj v komentar! :)

2. Novi izdelki

Hja, tudi tukaj ne bomo povedali preveč … Ampak testiramo še nekaj novih izdelkov! Izjemno inovativnih, drugačnih, še ne videnih … Vsi bodo seveda rastlinskega izvora, živi, drugačni in zelo okusni. Komaj čakamo, da lahko povemo več!

3. Kakovost surovin, znanje in natančnost pri izdelavi

No, to so naše (za)obljube že od začetka. Ko izbiramo sestavine, se vedno najprej prepričamo, da so kar se da lokalne. Če to ni možno, natančno preverimo njihovo poreklo (recimo kava, čaj … takšne sestavine ne morejo biti slovenskega porekla). Izberemo certificirano BIO oziroma EKO sestavine, kar dokazujejo tudi naši EKO certifikati.

4. Recepti, vsebine in zanimivosti

Na spletni strani in družbenih omrežjih želimo objavljati vsebine, ki so vam všeč in so uporabne. Lani smo izdali revijo AYATANA, morda letos izdamo novo številko! Zagotovo pride še kakšna knjižica receptov, pa tudi videi priprave, kakšni namigi in nasveti za tiste, ki kombucho delate doma sami z našimi kombucha seti, zanimivosti iz zakulisja proizvodnje, kakšen zanimiv intervju s kombucharji in tistimi, ki so tako ali drugače povezani s fermentacijo … Zanimivo bo! :)

Kakšne pa so tvoje (za)obljube za to leto? Deli jih z nami v komentarjih pod člankom! Saj veš - če nekaj na glas obljubiš, obstaja večja verjetnost, da to tudi uresničiš ;)


                  Sign in to leave a comment
                  Pitje kombuche in vodnega kefirja pozimi
                  Hladna kombucha v mrzlem delu leta? Zakaj pa ne!

                  To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.