True

Kdo je AYATANA in kaj ti zagotavljamo?

Clarico-Image-Text

Ljubitelji narave in naravnih sestavin  


AYATANA je mlado podjetje iz Lesc na Gorenjskem, ki ga gradi ekipa ljubiteljev kombuche, fermentacije ter dobre, predvsem pa lokalne hrane.

Naša glavna dejavnost sta razvoj in proizvodnja fermentiranih izdelkov.

Začeli smo s fermentiranimi napitki in zvarili svojo kombucho, nato pa slovenskemu trgu kot prvi predstavili še vodni kefir ter kombucha shote.

Uigrana ekipa strokovnjakov


Vsi naši izdelki so plod lastnega razvoja hišne ekipe strokovnjakov in proizvodnje, kjer preverimo prav vsako podrobnost, preden izdelek pride do tebe. 

Že od prvega dne vemo, da so naši cilji najvišja kakovost in prefinjen okus, konstanten razvoj in preverjanje kakovosti, nobenih nepotrebnih dodatkov in skrb za varovanje okolja ter naravnih virov. 

Vsi procesi so skrbno nadzorovani s strani vodje proizvodnje in tehnologa, doktorja biologije, ki se že več let posveča fermentaciji. 

Clarico-Image-Text
Clarico-Image-Text

Sodobna polnilnica  


Poleg lastnega proizvodnega obrata, ki se nahaja v industrijski coni Lesce, imamo znotraj podjetja tudi polnilnico, lasten razvoj, skladišče in pripomočke za laboratorijsko testiranje. 

Kapaciteta naše proizvodnje nam omogoča razvoj in izdelavo izdelkov tako za lastno blagovno znamko kot tudi za white oziroma private label izdelke.  

Vedno sezonsko in lokalno


Okuse napitkov večinoma izbiramo sezonsko, saj menimo, da so ravno lokalne in predvsem sezonske sestavine tiste, ki pozitivno vplivajo na človekovo telo in dobro počutje.  

Med našimi sezonskimi izdelki so tako vodni kefirji (Summer Blossom) kot kombuche (zimska Winter spice, poletna z okusom mojita Beach please).

Clarico-Image-Text
Clarico-Image-Text

Kakovostna vsebina izdelkov, kakovostna vsebina na spletu


Vsebino smo na prvo mesto postavili v proizvodnji in na prvo mesto jo postavljamo tudi na spletu. 

Na naših straneh najdeš vse: od receptov s kombucho, poučnih video vsebin, spletnih tečajev oziroma delavnic, pa vse do poljudno-znanstvenih člankov, s katerimi ti želimo naš način življenja čim bolj približati.   

Revija AYATANA


Ker vemo, da se tudi ljubitelji zdravega in dobrega ob poplavi vseh informacij lahko izgubite, smo se odločili, da poleg vseh spletnih vsebin izdamo tudi brezplačno revijo.   

Ta te popelje skozi celoten proces in potek našega dela ter hkrati predstavi koristne informacije in namige za vso družino.  

Clarico-Image-Text

Poglej, kaj vse smo že zvarili!

Podaj se v svet najboljše kombuche, vodnega kefirja in kombucha shotov.

Zadnje dodano v AYATANIN bralni kotiček

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.